Gyémántfestő tudnivalók

Mi van a gyémántfestő-készletben?

A gyémántfestő csomag kibontása után azonnal elkezdhetsz alkotni, ugyanis a készletben minden szükséges eszközt megtalálsz:

  • előnyomott nagy felbontású poliészter vászon öntapadós réteggel és lehúzható védőfóliával
  • akril színkódolt gyémántok 80%-al nagyobb fénnyel
  • szortírozó tálca - tál a köveknek
  • applikátor, ami egy speciális "gyémánt tollacska"
  • szilikon lapocska - a tollat időnként bele kell nyomni, hogy rátapadjanak a kövek
  • gyémántfestő viasz
  • útmutató képekkel, ami lépésről-lépésre bemutatja készlet használatát
  • a választott kép

Gyémántfestő vagy gyémántszemes kirakó?

A gyémántfestő nem más, mint egy gyémántszemes kirakó, amin számok és betűk jelzik azt, hogy az apró színes köveket hová kell illeszteni, ahhoz, hogy a kövecskék felhelyezése után, elkészüljön a kívánt gyémántfestmény.

Magyarországon is egyre felkapottabb lett a gyémántfestés, ami érthető mert egyaránt kínál kellemes időtöltési lehetőséget gyerekeknek és felnőtteknek. Lehet egyéni, de akár társas program is. Ráadásul nem kell művésznek lenned, ahhoz, hogy szépet alkoss.

A gyémánt kirakókhoz nincs szükség képzésre, nem kell hozzá különösebb tehetség sem. Egyszerűen kövesd az útmutatóban leírt instrukciókat és haladj saját ritmusod szerint.

gyémántfestés

A gyémántfestő egyéb elnevezései: gyémántszemes kirakó, gyémánt kifestő, gyémántkirakó, gyöngyös kirakó, gyémánt festő, diamond painting, diamondpainting.

A gyémántfestő jótékony hatásai

Van, akinek a gyémántszemes kirakó terápia, de akadnak olyanok is akinek csupán egy kellemes hobbi, pihentető időtöltés. Mint minden kreatív tevékenység, így a gyémántfestés is csökkenti a stresszt és a szorongást. Elfoglaltak vagyunk: család, munka, home-office, iskola, ez azonban néha megterhelő lehet. Hagyd, hogy a stressz feloldódjon gyémántfestés közben! Csakúgy, mint a meditációban, gyémántfestés közben az agyunk kikapcsol és csupán egy egyszerű dologra kell összpontosítani.

A gyémántszemes kirakó szettek minden alapanyagot és eszközt tartalmaznak a kép elkészítéséhez.

Aranyos Cicák - gyémántfestő készlet

FIGYELEM!

Gyémántfestőkből sok helyen forgalmaznak silány, kétes minőségűt! A Szamfestobolt.hu hobbi webáruház termékei Magyarországon működő számfestő és gyémántfestő üzemében készülnek. Kérjük, figyeljen, hogy gyerekek csak felnőtt felügyelete mellett használják!

🎁 Ajándékba szánod?

Amennyiben nem találod a megfelelő képet válaszd az Ajándékutalványunkat, amit bármire levásárolhat aki kapja! Kiváló és kreatív ajándék!