Anyák napjára ajándékozz egyedi számfestőképet és vele a közös alkotás örömét

Anyák napjára ajándékozz egyedi számfestőképet és vele a közös alkotás örömét

Május első vasárnapja az édesanyák ünnepe, amikor kicsik és nagyok egyaránt felköszöntik az anyukákat és a nagyikat. Egy csokor virág, egy szép versike és a mamák szeme máris könnybe lábad, ám akad olyan ajándék is, amely nem csupán egy napra szólez az egyedi számfestő.

 

Honnan ered az anyák napja?

Az anyák napja igen régre nyúlik vissza, már az ókori Görögországban is megünnepelték Rheát, az istenek édesanyját és vele együtt a földi anyukákat szintén felköszöntötték. A nemzetközi anyák napja mégis viszonylag későn került be a köztudatba, 1914-ben, amikor Anna Jarvis kezdeményezésére hivatalos ünneppé nyilvánították Amerikában. Innentől kezdve pedig meghódította az egész világot, igaz, ebben nagy szerepet játszottak a virág- és cukorkaárúsok, akik felismerve a remek lehetőséget, kihasználták az új ünnepben rejlő üzleti potenciált. Az anyák napját ma már a világ szinte minden táján ismerik és tartják is, igaz nem mindenhol ugyanakkor, mint nálunk. Norvégiában például február második vasárnapján emlékeznek meg az édesanyákról, Szlovéniában március 25-én, Belgiumban augusztus 15-én, de a legtöbb ország május második vasárnapján ünnepel.

Örök emlék anyák napjára – egyedi számfestőképekkel

Magyarországon 1925-ben tartották az első anyák napi megemlékezést 1928-ban pedig már hivatalos ünnepnek nyilvánították itthon is május első vasárnapját. Hazánkban hagyományosan leginkább versmondással és orgonacsokorral szokás köszönteni az anyukákat, de egyre többen vannak azok is, akik szívesen ajándékoznak valami maradandót az édesanyjuknak. Ez lehet egy fotó, egy rajz, de lehet akár egy számozott festővászon is, amelyet ha kifestünk, akkor egy kedves, közös pillanat bontakozik ki rajta – utóbbi az egyedi kép alapján készült számfestőEgyedi számfestőik segítségével olyan képeket alkothatunk, amelyek személyesek, hiszen egy kedves emléket, egy közös pillanatot örökítenek meg.

Ha egy ilyen ajándékot szeretnél, akkor nincs más dolgod, mint az albumodból kiválasztani a kedvenc fotódat, elküldeni nekünk, mi pedig egy számozott vásznat juttatunk vissza neked, amelyet ha kifestetek, megelevenedik rajta a szíveteknek kedves kép. Kell ennél szebb ajándék?

 

Legyen szó az unoka képéről a nagyinak, egy családi fotóról anyának, a mosoly, sőt a könnyek biztosan garantáltak. Ráadásul a számfestőképet kifesthetjük együtt is, ez pedig még egy közös élménnyel ajándékozza meg a családot. Ez nem csupán egy fotó vagy egy vászonkép, amelyet készen adunk valakinek. Az egyedi számfestő ennél sokkal több, hiszen az anyuka, a nagymama vagy éppen az egész család keze munkája benne lesz a kész alkotásban.

Az egyedi számfestőkép több, mint egyszerű, instant ajándék!

Lepd meg gyermeke(i)d édesanyját, a saját anyukádat vagy a nagymamát egy igazán személyes dologgal anyák napjára, amely egyedi, maradandó és az alkotás örömét, a közös időtöltés lehetőségét is magában rejti.

Egyedi kép alapján itt tudsz számfestőképet rendelni!

Boldog anyák napját kívánunk mindenkinek!