Számfestő - Mi is ez valójában?

A számfestő festés soha nem volt egyszerűbb és szórakoztatóbb! A számfestéshez nincs szükség képzésre, nem kell hozzá különösebb tehetség. Egy számfestő készletben a festővászonra előrenyomott számok találhatók, amelyek jelzik a festeni kívánt színt. Az alkotónak csupán annyi dolga van, hogy kövesse az útmutatóban leírt instrukciókat és haladjon saját ritmusa szerint. Ezzel még senkiből nem lesz Picasso, de a számfestővel egy életre szóló emléket alkothat!

A SzámfestőBolt.hu webáruház kínálatában több száz számozott kifestő található. Minőségi, Magyarországon nyomott vásznainkon előrenyomott számokat követve bárki megfestheti kedvenc képeit. Minden számfestő készletünk tartalmazza az összes szükséges tartozékot: a festővásznat, festékeket, ecseteket és a referenciaképet is.

Tudta, hogy a számfestés, más néven festés számok szerint bekerült a világ 100 legjobb hobbija listájára is?

Egyedi számfestő készlet saját fotóval!

Válassz a Számfestő boltban található képek közül, vagy töltsd fel egy neked kedves képet családi összejövetelről, vagy emlékezetes nyaralásról, és garantáltan egyedi alkotás fogja díszíteni otthonod falát.

Számfestő, számfestés bármilyen képről

Disney, Mici mackó, Elza, Superman vagy a kedvenc sorozatod? Esetleg láttál a neten egy csodálatos képet, amit szeretnél megfesteni? Nincs akadálya! Válaszd a "Számfestő saját fotó alapján" és tölts fel egy tetszőleges képet, amit találtál az interneten és mi elkészítjük a számfestő készletet. Arra ügyelj, hogy bármilyen képet is találsz annak a minősége legyen megfelelő!

Hogyan találhatok megfelelő képeket az interneten?

A feladat igen egyszerű! A Google keresőbe írd be azt amit meg szeretnél festeni majd kattints a "Képek" találati listára! Azért, hogy biztosan jóminőségű képet szerezhess be ügyelj, hogy az Eszközöknél a Méret a "Nagy" opción álljon.

Fontos: ügyelj arra, hogy a képen ne legyen vízjel!

 

Nézd meg a számfestést, illetve számfestő készlet használatát bemutató videónkat