Fess húsvétra egy csodás számfestő képet – akár gyermekeddel együtt

Fess húsvétra egy csodás számfestő képet – akár gyermekeddel együtt

Közeleg a húsvét és mi tehetné még vidámabbá ezt az ünnepet, mint egy kedves, nyuszis kép, amelyet mi magunk festünk. Úgy gondolod, nincs hozzá tehetséged vagy kézügyességed? Ne hidd, ugyanis számfestőinkkel te is megalkothatod a saját, húsvéti DIY vászonképedet.

Számos kifestőinkkel gyerekjáték, sőt igazán szórakoztató program lesz az ünnepre való készülődés, hiszen nem kell semmi hozzá, csak egy általad kiválasztott számfestőkészlet, amely már mindent tartalmaz, ami az alkotáshoz szükséges:

  • előrajzolt vászon felszámozva,
  • számozott akrilfestékek kis tégelyekben,
  • egy vékony, egy közepes és egy vastag ecset,
  • akasztókészlet,
  • használati útmutató

sőt még keretet vagy kasírozást is rendelhetsz pluszban.

Alkoss és hangolódj húsvéti számfestőkkel

Valami újat és valami szépet készteni mindig nagy öröm, a kreatív munka ráadásul amellett, hogy simogatja a lelkünket, képes lecsillapítani a hétköznapok rohanásában túlpörgött elmét is, így bátran állíthatjuk, hogy a számfestés mindig és mindenkinek igazán jót tesz. Egy-egy jeles nap közeledtével azonban még abban is segít, hogy ráhangolódjunk az adott ünnepre.

Hímes tojásokat készíteni mindenki szeret, jó móka a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt, de miért ne lehetne az ünnepi kreativitást egy új szintre emelni? Fessünk húsvéti hangulatú számozott képet, amely semmiféle előképzetséget vagy speciális tudást nem igényel, mégis az eredmény egy szép, ráadásul DIY alkotás lesz. A gyerekeknek pedig külön, könnyebben festhető számfestőkkel kedveskedhetünk, így számozott kifestőink között mindenki megtalálhatja a neki valót.

Akad itt klasszikus nyuszis kép:

 

Modern nyuszis:

 

Cuki húsvéti nyuszis:

 

Romantikus húsvéti tojásos:

 

Vicces húsvéti tojásos:

 

Vallási témájú:

 

És természetesen a gyerekeknek készült képek sem maradhatnak ki a felsorolásból:

 

Nézz körül felnőtteknek és gyerekeknek ajánlott vagy kifejezetten húsvéti képeink között, majd válaszd ki a neked legjobban tetszőt, de megajándékozhatod velük gyermekedet, kedvesedet, szüleidet, barátaidat is!