Kör gyémántfestő és szögletes gyémántfestő

Kör vagy szögletes gyémántfestőt válasszunk?

Kör vagy szögletes gyémántfestőt válasszunk?

Kör gyémántfestő

A kör gyémántszemes kirakót könnyebb kirakni, azonban nem fedi le a teljes felületet. Első képnek, illetve amíg gyakorlatot szerzel a gyémántfestésben ezt ajánljuk.

A kör és szögletes alakú gyémántszemek ugyanolyan anyagból készülnek, a kör alakú gyöngyök 2,8 mm átmérőjűek.

Áruházunk kör alakú gyémántfestői

Szögletes gyémánt kirakó

A szögletes, négyzet alakú gyémánt kirakó a teljes felületet elfedi, mindenhol a csillogó gyémánt-gyöngyök látszanak, ezért a végeredmény sokak számára szebb, ellenben nagyobb türelmet és odafigyelést igényel.

A szögletes alakú gyémántszemek négyzet alakú gyöngyök: méretük 2,5 mm × 2,5 mm.

A szögletes gyémántkirakót hívják még kockának és négyzet alakú gyémántfestőnek is: a gyémántszemek négyzet alakú gyöngyök: méretük 2,5 mm × 2,5 mm.

Áruházunk kocka alakú gyémántfestői

Akkor most melyik gyémántfestőt válasszam?

Azt, amelyik tetszik! Távolról nézve a különbség nem látványos, ezért nem kell aggódnunk, hogy a kör gyémántszemes kirakónk nem nyeri el barátaink tetszését.

Fontos, hogy a gyerekeknek először egy kisebb méretű gyerek gyémántfestőt válasszunk, így kudarcélmény nélkül megszerethetik a gyémántfestést, valamint rutint szerezhetnek a gyémántkirakás tudományában.

A magyar nyelvben még csak most kezd kialakulni ennek a világon mindenhol feltörekvőben lévő kreatív hobbinak a neve, az angol „diamond painting” szóból tükörfordítással leginkább a „gyémántfestő” néven válik ismertté, de másképpen is nevezik: gyémánt festő, gyémánt kirakó, gyémántszemes kirakó, gyémánt kifestő, gyémántkirakó, vagy csak egyszerűen csak gyöngyös kirakó.

 

#gyemantfesto