Nyereményjáték rajongóknak!

Nyereményjáték rajongóknak!

Szereted a számfestést és már van is legalább egy megfestett képed? Akkor ezt a játékot Neked találták ki! A Számfestő Bolt webáruház legfrissebb játékában a "Megfestetted? Küldd be és NYERJ!" játékban nem kell semmi mást tenned a nevezéshez csak előkeríteni az eredeti képet vagy fényképet, amiről számfestőt rendeltél. Ez a kép természetesen lehet egy saját fotó a családról a párodról vagy a kiskedvencedről esetleg a kedvenc szuperhősöd képe vagy egy poszter, amit egyedi számfestőként rendeltél meg.

egyedi számfestők bármilyen képről

Amint megvan a kép már csak az elkészült számfestődet kell lefényképezned és ellátogatni a játék oldalára, ahol egyszerűen csak feltöltöd a két képet, megadsz pár adatot és máris nevezel a játékra, ahol 15 000 Ft értékű kupont sorsoltunk ki. A kupont természetesen bármire beválthatod a webshopunkban legyen szó egy új egyedi számfestőről vagy akár egy gyerek számfestőről, hogy a legkisebbek is örüljenek a családban.

Minélt több képet töltesz fel annál nagyobb lesz az esélyed nyerni. A beküldési határidő december 31, tehát ha még csak most kezded megfesteni a számfestődet, akkor igyekezz, ezen a héten még van időd befejezni ;)

👉Tovább a játék oldalára

GRATULÁLUNK A NYERTESÜNKNEK!
Ökrösné Barát Zsuzsanna

Csodálatos képet festett: