Rövid útmutató a saját fotó alapján készült számfestőkhöz

Rövid útmutató a saját fotó alapján készült számfestőkhöz

A Számfestőbolt kínálatában több ezer számfestő készletből tudsz válogatni. Persze előfordulhat, hogy egyedi számfestőt szeretnél megfesteni, olyat, amilyen csak neked van (lesz). Nagyon szuper, hogy ennyire fontos számodra az egyediség!

Pont az ilyen vásárlóinknak találtuk ki az un. "Számfestő saját fotó alapján" csomagot. Ha ezt a terméket kéred, lényegében egy egyedi, általad feltöltött kép alapján elkészített számfestő készletet fogsz rendelni. És most elképesztően egyszerű személyre szabott kifestőt kérni: csupán tölts fel egy gyönyörű fotót, és mi egy fantasztikus egyedi számfestőt gyártunk neked!

Az interneten talált fényképet is feltöltheted!

Bármilyen fotót feltölthetsz!

Számfestés bármelyik képről. Arról, amit te készítettél, arról, amit valahol az interneten találtál és megtetszett. Tényleg bármelyik képről!

Említettük, hogy több ezer előre elkészített számfestő készletből válogathatsz, de te nem azokat a képeket akarod megfesteni. Nem gond! Ez esetben keresd meg a számodra kedves fényképe(ke)t és töltsd fel.

Disney, Mici mackó, Elza, Superman vagy a kedvenc sorozatod egyik főhőse?

Esetleg láttál a neten egy csodálatos képet, amit szeretnél megfesteni? Nincs akadálya! Válaszd a "Számfestő saját fotó alapján" terméket és tölts fel egy tetszőleges képet, amit találtál az interneten. Arra ügyelj, hogy bármilyen képet is találsz annak a minősége legyen megfelelő. Erről bővebben ennek a cikknek a végén. 

Hogyan találhatok megfelelő képeket az interneten?

A feladat igen egyszerű! A Google keresőbe írd be azt, amit meg szeretnél festeni majd kattints a "Képek" találati listára! Azért, hogy jó minőségű képet szerezhess be ügyelj, hogy az Eszközöknél a Méret a "Nagy" opción álljon:

Fontos: ügyelj arra, hogy a képen ne legyen vízjel!

Ezen felül létezik egy sor olyan weboldal, ahol ingyenesen hozzáférsz egy rakás minőségi képekhez. Csak legyen türelmed keresgélni!

wordpress.org/openverse

www.pexels.com

unsplash.com

pixabay.com

stocksnap.io

burst.shopify.com

www.freepik.com

 

A legvégén néhány szó a feltöltött kép minőségéről

Az általad kiválasztott kép kapcsán, győződj meg arról, hogy a fotó követi a javasolt minőségi paramétereket. Tartalmilag bármilyen fotót feltölthetsz, de ahhoz, hogy garantálni tudjuk a kiváló minőséget a személyre szabott számfestődnél, javasoljuk, hogy legalább 1000px magasságú és szélességű képet tölts fel. Továbbá, válassz egy nem túl részletgazdag, illetve nem túl rendetlen háttérű fotót.

A nagyobb képhűség végett, azt tanácsoljuk válassz kevesebb arcot tartalmazó fotókat. Ha például családi fotót esetleg több főt ábrázoló képet szeretnél megfesteni, kerüld, hogy 4-5 embernél többen szerepeljenek rajta ahhoz, hogy a festményen majd jól látható legyen az arcuk. A legszebb eredményt mindig a jó minőségű, közeli, jó fényviszonyokban készült képek adják. Ne feledd, hogy miután a feltöltött fényképet átalakítjuk számfestő mintává, az kevésbé lesz részletes, mint az eredeti fotó.