Ünnepi nyitvatartás és információk!

Ünnepi nyitvatartás és információk!

Kedves Vásárlónk, a jelentősen megnövekedett rendelések miatt a szokásos 5-6 munkanapos szállítási idő akár a kétszeresére is növekedhet!

Természetesen igyekszünk minden rendelést a lehető leggyorsabban eljuttatni mindenkihez, ezért kérjük figyelmesen olvasd el az alábbi hatáidőket és információkat.

DECEMBER 14
Azért, hogy a GLS biztosan kiérjen a számfestőkészlettel Karácsony előtt kérjük rendelésedet add fel a lehető leggyorsabban, de legkésőbb december 14 23:59-ig.

👉 DECEMBER 18
Idén rendkívüli módon az ünnepi időszakhoz igazodva lehetőséget adunk, hogy december 18 12:00-ig feladott rendeléseket SZEMÉLYESEN átvehesd a III. kerületi címünkön Békásmegyeren december 23. 14:00-ig.

Átvételi cím: 1039 Budapest, Csobánka tér 1. Navigálás

⚠️ FONTOS! Kizárólag a bankkártyával online kifizetett rendeléseket tudod átvenni! Az átvételi ponton fizetési lehetőség NINCS!

👉 DECEMBER 24-28
Zárva tartunk. A rendelések feldolgozását december 28-án fogjuk elkezdeni, de a csomagok már valószínűleg csak januárban fognak odaérni hozzád.

👉 DECEMBER 28-30
Dolgozunk és gőzerővel gyártjuk a számfestő készlet rendeléseket és igyekszünk a lehető legtöbbet átadni a GLS futárszolgálatnak.

👉 DECEMBER 31 - JANUÁR 2
Zárva tartunk, természetesen a shopban a rendelésedet feladhatod de csak január 3.-án kezdjük azokat feldolgozni.


A határidőket megpróbáljuk tartani, rengeteg megrendelés érkezik és folyamatosan hétvégén is azon dolgozunk, hogy minden csomag időben odaérjen! 

ELŐRE is elnézést kérünk az ügyfélszolgálatunk leterheltségéért, hiszen mindannyian azon dolgozunk, hogy készüljenek a képek!

🎄 És ígérjük odaének Karácsonyra az időben megrendelt számfestő készletek!

Kellemes Karácsonyi készülődést mindenkinek!