Promo

A Vidámpark Párizsban promóció szabályzata

A játék szervezője
Crfeative Land Kft. (1035 Budapest, Derű utca 2.A. Fszt., Adószám: 27750980-2-41, továbbiakban: Szervező)

Részvétel feltételei
A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy (“Játékos”), kivéve a szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói, a játék szervezésében résztvevő ügynökségek alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói. A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Játék menete
A Játékban való részvételhez szükséges a promóció megosztása (nem kötelezően nyilvános) és a Számfestő Bolt oldalának kedvelése. Továbbiakban mint Pályázat.

Játék időtartama
A Játék 2022. március 26-án, 18:00 órakor indul, és 2022. április 2-án., 18:00- ig tart. Sorsolás: 2022. április 3-án, 11:00. A Pályázatok beérkezésének határideje 2022. április 2. 18:00.

A Játék nyereménye
1 kisorsolt személy 1 db Vidámpark Párizsban képet 40*50-es méretben, és keretre feszített kap ajándékba házhozszállítással (10 munkanapon belül).

Sorsolás
A nyereményjáték lezárása után számítógép segítségével kerül sor a nyeremény sorsolására. A Szervező az ajándék nyertesének nevét az adott Meta poszt hozzászólásában közzéteszi a sorsolástól számított 3 napon belül. A Szervező a nyereménysorsoláson összesen 1 db nyertest húz ki.

Vegyes rendelkezések
Ez promóció nem a Meta szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. A Meta teljes körűen mentes minden jelentkező vagy résztvevő részéről. A promóciót a Meta nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és nem kapcsolódik a Metahoz.
A szervező jogosult a játékot bármikor visszavonni. A szervező továbbá fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.
Bármilyen a jelen játék kapcsán felmerülő vitás kérdésben a szervező döntése irányadó. Ez a rendelkezés nem korlátozza a játékosoknak a mindenkor hatályos jogszabályok alapján fennálló igényérvényesítési jogát.