Így ismered fel a minőségi számfestő készletet

Így ismered fel a minőségi számfestő készletet

Egy előző írásunkban, amiben a számfestés leggyakoribb hibáit ecseteltük, kiemeltük mennyire fontos vásárláskor a minőségi számfestő kiválasztása. Nos, felmerül a kérdés, hogy hogyan tudunk megkülönböztetni egy minőségi számfestőt a silány, kétes eredetű változatától? 

Mindig nézd meg, hol gyártják a számfestőket

A mai világban nem meglepő, ha egy felkapott terméket (is) a távoli Ázsiában, sokszor Kínában vagy más régióbeli országban sorozatgyártják. És bár ez önmagában még nem feltétlenül jelenti azt, hogy silány termékről van szó, de mindannyiunknak megvan a maga tapasztalata a dél-kelet Ázsiából behozott termékekről. Ráadásul, gondolj bele mennyivel tovább tart leszállítani neked a terméket, és az EU-s jogszabályváltozások miatt a vámot és az áfát is ki kell fizetned nem is beszélve az ügyintézésről, és a hosszabb szállítási időről... 

Keresd a magyarországi gyártókat!

Keress olyan számfestő webáruházat, amely Magyarországi gyárral rendelkezik, esetleg magyar gyártó termékeit forgalmazza. Egy kis hazánkban üzemelő gyár mindig jó jel, ugyanis köztudott, hogy az EU-ban szigorúbb előírásoknak kell megfelelnie minden gyártásra szakosodott vállalkozásnak, mint egy ázsiai gyártónak.

Ebből kifolyólag, ha magyar gyártó termékét rendeled, jelentősen jobb minőségű számfestő készletre számíthatsz. Az sem elhanyagolható, hogy sokkal rövidebb időn alatt kapod kézhez a megrendelt terméket, mint ha egy kínai gyárból kézbesítenék!

Tessék elolvasni a vásárlói véleményeket!

Nézd meg vannak-e vásárlói vélemények, olvasd el mások mit tapasztaltak az adott termékkel kapcsolatosan. Ugyanígy, keresd fel a webáruház Facebook illetve Instagram oldalait, és ott is keresd hozzászólásokat, a vásárlói értékeléseket. 

Az is előfordulhat, hogy egy új webáruház még nem rendelkezik számottevő vásárlói véleménnyel. Ilyenkor, a te döntésed, hogy akarsz-e onnan rendelni és leszel egyike azon első vásárlóknak, akik kipróbálják az adott webshop termékeit, illetve aki véleményt ír, hogy az utánad jövőknek már egyszerűbb dolga legyen. 

Óvatosan az alacsony árakkal

Ha egy webáruház szemmel láthatóan, már-már gyanúsan alacsony árakon forgalmaz számfestő készleteket, érdemes szembeállítani más webshopokkal. És ha még mindig alacsonynak találod az árakat, akkor nem kockáztatsz sokat, ha alacsony minőséget feltételezel.

Igaz, az ellenkezője is, csak azért mert egy forgalmazó magas áron kínálja a kifestő készleteket még nem jelenti automatikusan, hogy minőségi terméket forgalmaznak.

Összegzés 

Mindent egybevetve, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legjobb, amit tehetsz, hogy ha a vásárlói véleményekre hagyatkozol, főképpen egy olyan webáruházban, mely Magyarországi gyártó termékeit forgalmazza. Ez esetben rövidebb a házhoz szállítási idő is, ami nagyban hozzájárul a minőségi vásárlói élményhez. 

Így hát, fessünk?